Κυριακή 1 Μαΐου 2011

ΒΑΠΤΙΣΗ ΚΑΡΟΥΣΕΛ

Καλησπέρα και καλό μήνα σε όλους μας. Καλή Πρωτομαγιά και εύχομαι πάντα να ανθίζουν τα λουλούδια στην καρδιά μας, στην ψυχή μας και βέβαια στις δημιουργίες μας.
Επιστρέφω με μια βάπτιση πολύ <οικογενειακή> . Μαμά, το ταίρι μου στην ομάδα Βόλεϋ και τώρα πια συνεργάτιδά μου (μου φτιάχνει τα προσκλητήρια) η Ελίνα, μπαμπάς ο πρώτος διαιτητής που γνώρισα στην πρώτη μου ομάδα ο Νίκος, και νονές άλλες τρεις φίλες και συμπαικτριές μας. Η Λώρα, η Μαρία και η κολλητή μου  και σύντομα κουμπάρα μου ( θα βαφτίσω τον κούκλο της), Αλεξάνδρα. Το τιμώμενο πρόσωπο είναι ένα κουκλάκι ξανθό και γαλανομάτικο η Άλκηστης.
Η βάπτιση έγινε σε ένα μικροσκοπικό και πανέμορφο εκκλησάκι στην Κηφισιά και όλη η βάπτιση έγινε στα χρώματα πορτοκαλί  λαχανί και φούξια.
Αυτές είναι οι μπομπονιέρες για τους μεγάλους.
Καρουσελάκια σε 4 χρώματα.

Εδώ όλα τα καρουσέλ μαζί.
    
Από άλλη οπτική γωνία.


Εδώ όλες οι μπομπονιέρες μαζί.
Στο δέντρο είναι οι μπομπονιέρες για τα πιτσιρίκια.
Είναι μελωδοί σε διάφορα σχέδια.


Το κουτί για τα ρούχα.
Για αυτό δεν μπορώ να πάρω τα εύσημα είναι έτοιμο
και είναι φωτιστικό.
             
Το φορεματάκι (σουά σοβάζ κεντημένο από εμάς).
Το καπελάκι ομοίως κεντημένο.

 
 
Τα παπουτσάκια.
Το λουλουδάκι και οι χαντρούλες είναι από τα χεράκια μου.

Αυτό είναι το ευχολόγιο μας.
  
Ελινάκι μου και Νίκο να δείτε την κοράκλα σας όπως επιθυμείτε και να είστε πάντα ευτυχισμένοι.
Οι νονές πάντα άξιες και ευτυχισμένες και ότι ποθείτε να το πάθετε. Αλκηστούλα μας να μας ζήσεις να σε χαιρόμαστε. Γερή δυνατή και τυχερή.
Περιμένω εντυπώσεις. Ελπίζω να σας άρεσαν.

12 σχόλια:

Lefkothea είπε...

λατρευω τα καρουζελ...ειναι η μουσικη,ειναι που γυρνανε γυρω γυρω...να ζησουν τα μικρα ,να χαιρονται οι μεγαλοι...πανεμορφος ο στολισμος Ανθηλη μου..γεια στα χερακια σου!!!

Aνθήλη είπε...

Λευκοθέα μου σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια. Να έχεις καλό μήνα.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

Καλημέρα γλυκιά μου και καλό μήνα!

EVAGELIA VRETTOU είπε...

α, ο κουμπάρος της κουμπάρας της βολεϊμπολίστριας δηλαδή...ή κάπως έτσι...Μπράβο βρε Βίλη! Γεια στα χέρια σας! Όλα υπέροχα, παιχνιδιάρικα και παραμυθένια.
Να τους ζήσει η μπεμπούλα.

Aνθήλη είπε...

Καλημέρα σου Αχτίδα μου και σένα και καλό μήνα.

Aνθήλη είπε...

Όντως Ευαγγελία μου. Σε αυτή την παρέα λέμε κουμπάρα και γυρνάμε όλοι. Σε ευχαριστώ. Φιλιά.

Κατερινα είπε...

καλως σε βρηκα Ανθηλη!!πολυ ομορφο το ..συνολο της βαπτισης ,με υπεροχα χρωματα!!καλη συνεχεια στις δημιουργιες σου!!

Unknown είπε...

Να ζήσει η κούκλα!!! Πολύ όμορφα όλα!

Ioanna Maria είπε...

Καλημέρα και καλό μήνα!! Σ'ε υχαριστώ πολύ για το μήνυμα που μου άφησες στο blog μου. Να σας ζήσει η κουκλίτσα! Όλα τα πραγματάκια της βάπτισης της είναι πολύ πολύ πολύ όμορφα!! Είμαι σίγουρη πως όλοι ξετρελάθηκαν με το αποτέλεσμα!!! Καλή συνέχεια!

Unknown είπε...

ανυπομονω να κανω παιδι για να του κανεις μια υπεροχη βαφτιση!χαιρομαι που σε γνωρισα,εισαι μια τρελη βολευομπολιστρια που κατασυμπαθησα!

Aνθήλη είπε...

Τα αισθήματα είναι αμοιβαία μικρό μου γιατί είσαι ένα γλυκύτατο παιδί με πάρα πάρα πολλές δυνατότητες και μόνο τεμπέλα δεν σε βλέπω να είσαι. Άντε περιμένουμε τις συνταγές σου και να μην ντρέπεσαι ποτέ για αυτό που έχεις να δείξεις. Όσο για την βάπτιση κάνε παιδάκι εσύ και ότι έχει όρεξη η καρδόυλα σου θα γίνει. Βέβαια τώρα που το σκέπτομαι με την ηλικία που έχεις καρδούλα μου (γιατί η δικιά σου ηλικία φταίει όχι η δικιά μου, ουφ αγχώθηκα)ελπίζω να είμαι σε θέση να δουλέψω και να μην τρέμουν τα χεράκια μου. ΧΑ ΧΑ ΧΑ ωχ παναγία μου.

Unknown είπε...

χαχα εε ποτε δεν ξερεις..ηδη συζω με τον καλο μου,παρα το νεαρο της ηλικιας.με το που ερθω αθηνα θα επισκεπτω το μαγαζι σου!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...