Κυριακή 8 Μαΐου 2011

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ!!!!!!!!!

Να΄μαι και εγώ τελευταία και καταϊδρωμένη. Ζητώ συγνώμη από όλους, να είστε σίγουροι ότι δεν σας ξέχασα ούτε εσάς ούτε την συνάντησή μας, αλλά έχω πήξει με το μαγαζί και τις προετοιμασίες για γάμους και βαπτίσεις που είχα και έχω. Εκτός όλων αυτών έχω να μαζέψω και τα λάθη των εταιριών. Ξέρετε τι είναι να παραγγέλνεις υλικά καιρό πριν, και μία εβδομάδα πριν τον γάμο να σου λένε ότι δεν έχουν να σε καλύψουν και μετά από δικό σου τηλεφώνημα. Ούτε καν ασχολούνται να μας ενημερώσουν. Παιδιά αν δεν πάθω εγκεφαλικό αυτή την εβδομάδα δεν θα πάθω ποτέ. Σας έπρηξα το ξέρω αλλά τα σκέφτηκα και εκνευρίστηκα.
Στο θέμα μας τώρα. Περάσαμε ΥΠΈΡΟΧΑ. Ξέρω ότι τα έχετε μάθει ήδη, αλλά θα τα μάθετε και από την δική μου οπτική γωνία. Διάβασα όλων τις περιγραφές και γέλασα απίστευτα. Δεν σας λέω για την σειρά άφιξης της καθεμίας γιατί και την έχετε μάθει ήδη (και δεν με συμφέρει). Μαζευτήκαμε επτά κοπέλες εντελώς διαφορετικές με μόνο κοινό την δημιουργία, την διάθεση να γνωρίσουμε και να γνωριστούμε, να μάθουμε, να πάρουμε και να δώσουμε. Το λέω και το ξαναλέω μου φαίνεται απίστευτο αυτό που γίνεται με το blogging. Τόσο θετικοί άνθρωποι και τόσο πρόθυμοι να σε βοηθήσουν, να σου λύσουν απορίες και να σου δώσουν λύσεις εγώ δεν το έχω ξαναβρεί.
Η σειρά που θα αναφερθώ προς αποφυγή παρεξηγήσεων είναι όπως καθόμασταν ξεκινώντας από τα αριστερά μου.
Η Κατερίνα  απίστευτο πειραχτήρι, με χιούμορ που σπάει κόκαλα και φοβερή διάθεση, που πάει να με χώσει για θελήματα (όποτε θέλεις  φιλενάδα). Το  κακό  είναι ότι τώρα που την γνωρίσαμε φεύγει από Αθήνα για μία νέα επαγγελματική αρχή και θα μας λείψει. Κατερινάκι να σου πάνε όλα όπως θέλεις και να συνεχίσεις να δημιουργείς και να μην χάνεσαι. Χαίρομαι που σου πήγε  τόσο καλά η επίδειξη και πάντα τέτοια. Άντε και στην βιτρίνα που λέγαμε.
Η Χριστίνα με τα απίθανα κοσμήματα της και τους πηλούς της και την στεντόρεια φωνή της και τις περιγραφές της (που τις μισές δεν τις ακούσαμε) και όπως λέει και η επόμενη αναφερόμενη < μην γυρνάς την πλάτη γιατί δεν μπορούμε να διαβάζουμε και τα χείλη.> Να φανταστείτε ότι η συγκεκριμένη καθόταν δίπλα της.
Η Βάνα το σιγανό ποταμάκι με χιούμορ to the point,  που δεν σου λέει τιμές για τα φανταστικά πράγματά της επειδή ντρέπεται. Ότι όμως ρωτάγαμε για τεχνικά θέματα και όχι μόνο ήταν προθυμότατη να μας εξηγήσει και να μας βοηθήσει. Ξεκίνα τιμολογήσεις χρυσοχεράκι να κάνουμε δουλειά. Όχι δεν αρέσουν μόνο σε εσένα τα πραγματά σου, αρέσουν σε ΌΛΕΣ μας.
Η Ειρήνη πολύ γλυκιά πολύ δοτική με πολλές ιδέες και τρομερή σύνδεση με την Κατερίνα (άσπρο η μία μαύρο η άλλη). Είχε λύσεις σχεδόν για τα πάντα τι τσόχα, τι υγρό γυαλί, τι κόσμημα, τι μακραμέ, τι πασχαλινή λαμπάδα ( είπε καμία Κατερίνα τίποτα;), τι βελονάκι με σύρμα (ειδικά το τελευταίο το παίζει στα δάχτυλα όπως όλοι διαβάσαμε στην ανάρτησή της). Πλάκα κάνω και παρεμπιπτόντως το βραχιόλι έγινε φανταστικό και ας είναι  η πρώτη προσπάθεια.
Η Βασιλικούλα  συμπαθέστατη και γλυκύτατη μας ήρθε από την Θήβα για να γνωριστούμε (είδες τι κάνει το νέον της ηλικίας;) Αν δείτε τις κατασκευές της μόνο τεμπέλα που λέει δεν είναι. Είναι πολύ δημιουργικό άτομο και καταπιάνεται με πολλά διαφορετικά είδη. Περιμένουμε τις συνταγές της. Ναι ναι για σένα τα λέω μικρό για να τα ακούς.
And last but not least η συμπάθειά μου η Ευαγγελία. Είναι η αιτία που γνώρισα όλες τις υπόλοιπες που με έβαλε στην παρέα σας και στα σπίτια σας και χρυσοχέρα γιατί είναι και κορίτσι για σπίτι. Τι μας έβαζε στην παρέα, τι μας πείραζε, τι μας ενθάρρυνε, τι μας έκανε κοστολογήσεις, τι μας εκθείαζε. Εδώ κοίταζε να μας κανονίσει και την επόμενη συνάντηση μας και ας λείπει κατά πάσα πιθανότητα εκείνη δυστυχώς. Άλλη μία που θα φύγει από την Αθήνα για μία νέα αρχή αν δεν έχει φύγει ήδη. Η Ευαγγελία μας έχει στην όμορφη Λευκάδα μεζεδοπωλείο μαζί με τον Αποστόλη της γι' αυτό όσοι βρεθούν στο νησί το καλοκαίρι μην ξεχάσουν να την επισκεφθούν.(Όταν βέβαια μας δώσει τα στοιχεία του μαγαζιού και το στίγμα του) Πόσο καιρό ακόμα θα σου το ζητάω φιλενάδα; Χρυσές δουλειές σας εύχομαι και καλό καλοκαίρι. Μην χάνεσαι. Σε αναμένουμε το φθινόπωρο.
Θα προσέξατε βέβαια ότι δεν έχω φωτογραφίες. Εντάξει Βανούλα μου το έμαθα πως γίνεται.
Αλλά 1ον τις είδατε από όλες τις υπόλοιπες 2ον δεν χρειάζεται να βλέπω συνέχεια την φάτσα μου (δεν μου αρέσει να βγαίνω φωτογραφίες χαλάνε οι φωτογραφικές μηχανές) και 3ον ήθελα να επικεντρωθείτε στα άτομα που βρεθήκαμε και να ζηλέψεται όλες οι υπόλοιπες που δεν ήρθατε.
Σας προκαλώ και σας προσκαλώ για την επόμενη φορά.
Περάσαμε φανταστικά.

7 σχόλια:

Unknown είπε...

mporei na min exeis fwtografies alla xaris se sena exoun oi upoloipoi,afou travikses tis perissoteres kai tromakses kai tis kopeles apo pisw mas...eisai 8ea..kai na vriskeis perissotero xrono gia blogging parakalo...

Κατερίνα είπε...

Ναι ναι κι εγω θέλω κι άλλο χρόνο για blogging...Τέλεια η περιγραφή..Κάθε φορά που διαβάζω θυμάμαι πως περάσαμε και χαμογελάω μόνη μου!!Χάρηκα κοριτσάκι που σε γνώρισα!!Θα τα ξαναπούμε σύντομα μόλις έρθει η ώρα να σε χώσω..:Ρ

Unknown είπε...

ΚαλησπέραΑΑΑΑΑ!!! κ καλή εβδομάδα!!!
άμα θες να σου στείλω τις φωτογραφίες πες μου αν είναι
αααα μην το ξεχάσω!! τι μέρες είσαι πιο χαλάρα για να κανονίσουμε την επόμενη σύνάντηση????

Κατερίνα είπε...

Γκρρρρρρρρρρρρρρρρ μην μιλατε για συναντησεις μπροστα μου!!!Ζηλευω!!!!!Κανονιστε να σας τσακισω στα τηλεφωνα οταν συναντηθειτε...:Ρ

Ειρήνη είπε...

Χαχαχα!!Μπορεί να αναφέρθηκες τελευταία στη συνάντηση,αλλά το καλό πράγμα αργεί να γίνει τελικά...
Μα για όλες μας τόσα καλά λόγια;;;Μας κάνεις και κοκκινίζουμε!Μάλλον ευθύνεται για αυτό το ότι είσαι τόσο θετικός άνθρωπος!!!
Ναι Κατερίνα,επόμενη συνάντηση!!!!Φρόντισε να έχει καλό σήμα η σύνδεσή σου και θα σε βάλουμε να μας μιλάς μέσω skype... :ppp
Κανονίστε την επόμενη!!!Η συνήθεια που έγινε λατρεία!!!
Σε φιλώ Βίλη μου!!

el.mar είπε...

Μπράβο σας!!!!!!
Πάντα τόσο όμορφα να περνάτε!!!
Φιλιά κ καλή εβδομάδα!!!

Dizzy button είπε...

Βίλη μου, τι γλυκιά ανάρτηση... έχεις δίκιο για την φωτογραφία, καλύτερα που δεν έβαλες, ακόμη κι εγώ που ήμουν εκεί χαμόγελασα τόσο πολύ με την περιγραφή σου που δεν χρειαζόταν τπτ άλλο να δω...
Χάρηκα πολύ που γνωριστήκαμε και ανυπομονώ για την επόμενη συνάντησή μας! Φιλάκια!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...