Παρασκευή 13 Μαΐου 2011

ΕΞΑΡΤΗΣΗ......

Παιδιά έχω πάθει εξάρτηση και δεν το ήξερα. Έχω πάθει εξάρτηση με το blogging. Σας άκουγα που μου τα λέγατε αλλά ήμουνα λίγο επιφυλακτική. Ε την πάτησα και εγώ. Από την ώρα που εμφάνισε πρόβλημα ο blogger που με έχανες που με έβρισκες μέσα για να δω τι κάνετε και αν επανήλθε. Και να πω ότι δεν είχα δουλειά; Και είχα και έχω και πολύ μάλιστα. Έχω να ετοιμάσω γάμο για την Κυριακή από μπομπονιέρα, μέχρι στολισμό. Μου λείψατε γειτονούλα και να ξέρετε ότι αν και δεν πολυσχολιάζω λόγω έλλειψης χρόνου ,περνάω κάθε μέρα από τα σπιτάκια σας και βλέπω τι μου κάνετε. Καληνύχτα στην νέα μου εξάρτηση, που με ξεκουράζει, που με προβληματίζει, που με κάνει να γελάω, να στεναχωριέμαι κάποιες φορές με τα νέα της, που με ιντριγκάρει, που με ανανεώνει, που με χαλαρώνει, που μου δίνει νέες ιδέες, που μου κάνει παρέα, και που είναι πάντα εδώ να με ακούσει και να με βοηθήσει και ας μην με έχει (οι πιο πολλές από εσάς) καν, γνωρίσει από κοντά.
Φιλιά σε όλους.
Καληνύχτα.

7 σχόλια:

Unknown είπε...

ειδες τι επαθες κι εσυ...κι εγω!και ειχα κατι νευρα ολη μερα σημερα,μαζι με πυρετο απο χθες το βραδυ...χαιρομαι που εισαι συνεχεια εδω λοιπον!

Aνθήλη είπε...

Αχ κοριτσάκι μου εσύ από ότι είδα έπαθες χειρότερα. Έχασες και την ανάρτηση σου και την ξαναέγραψες, και αρρώστησες. Περαστικά σου, σιδερένια. Και πάλι μπράβο για το καπάκι. Τέλειο.

Κατερινα είπε...

Καλησπερα Ανθηλη!!ολες εχουμε παθει την ιδια αρρωστια!!και να φανταστεις οτι πριν λιγο καιρο κοροιδευα φιλους για αυτην την εξαρτηση!!!φιλια...

Lefkothea είπε...

Βιλη δεν εισαι η μονη που νιωθεις ετσι,,,,νομιζω οτι μας χρειαζοταν ενα τετοιο "μαθημα" για να μαθουμε να εκτιμουμε καποια πραγματα...τελος καλο ολα καλα....και παλι εδω στην παρεουλα με τα μπιρι μπιρι μας εστω και διαδικτυακα...τα λεμε,φιλια!!!

Ειρήνη είπε...

Είναι κόλλημα τελικά για όλες...Την πατήσαμε!!!
Σε φιλώ!!

Dizzy button είπε...

Σε καταλαβαίνω Βίλη μου... μια από τα ίδια κι εγώ!!! Καλή σου μέρα!

Χαρά Θεοδωρίτση είπε...

Εγω τόχω δηλώσει σ όλους τους τόνους:ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΗΗΗ! αλλά αν είναι να πάμε για απεξάρτηση νάχουμε κοντινά δωμάτια!!!χαχαχα
Απίστευτο κόλλημα αλλά η καλλίτερη παρέα!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...